• Onze renovatie diensten stijgen boven uw verwachting uit

Badkamer renovatie.

Wij creeëren een unieke badkamer voor u, waar u maar al te graag de hele dag door wilt verblijven. Een nieuwe douchecabine, een groter bad, tegelwerk en leidingwerk, wij zorgen voor een complete badkamer!

Keuken renovatie.

De keuken is het centrale punt in uw woning en daarom moet deze aan al uw verwachtingen voldoen. Of u nu nieuwe keukenkastjes of keuken-apparatuur wilt, tegelwerk of leidingwerk of misschien zelfs uw gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, wij zorgen ervoor dat het gebeurt!

Stucwerk/Stucadoor.

Schone, gladde wanden zijn essentieel om een prachtig aanzicht te vormen in de ruimtes van uw woning. Dit kan een lastig klusje zijn voor u, maar niet voor ons. We leveren stucwerk op dat in perfecte staat is en blijft!

Schilderswerk.

Het verven van wanden en plafonds zorgen voor dat puntje op de i in het geval van een woningrenovatie. Wij doen dat uitstekend, ongeacht de kleur die u wilt en ongeacht het type ondergrond; wij leveren schilderswerk dat bijna kunst is!

Loodgieter.

Eén van de belangrijkste vereisten van een goede woningrenovatie is het nakijken of het verbeteren van het bestaande leidingwerk van uw woning. Wij willen dat het leidingwerk het huis overleeft om klaar te zijn voor de toekomst!

Vloer leggen.

Naast het schilderswerk in uw (nieuwe) woning, is de vloer ook een essentieel onderdeel van de renovatie puzzel. De vloer zorgt voor dat laatste stukje perfectie, of u nu een laminaatvloer, parketvloer of plavuizen wilt. Wij zullen ervoor zorgen dat uw vloer in uitstekende staat blijft gedurende de levensduur!

Klusjesman.

Als het erop aankomt, kunnen wij alles. Wij zijn een goede allround klusjesman, iemand die u kan helpen met alle klusjes die gedaan moeten worden in uw huis. Verlichting installeren, schilderijen of foto's ophangen, nieuwe (op maat gemaakte) kasten installeren, het maakt ons niet uit, wij zorgen er voor dat het gebeurt!

Tuinieren & patio.

Wij stoppen niet met renoveren aan de binnenkant van uw woning, wij gaan door met de renovatie aan de buitenkant. Wij kunnen een nieuwe patio installeren en nieuw tegelwerk in uw tuin plaatsen. Ongeacht wat u nodig heeft, onze groene vingers doen het werk!

Woningisolatie.

Uiteraard moet uw woning beschikken over uitstekende isolatie gedurende het hele jaar. In de zomer wilt u het koel houden en in de winter aangenaam en warm. Wij installeren of verbeteren uw woningisolatie, zodat u geld kan besparen op verwarmen of koelen. Een win-win situatie!

Kozijnwerk.

Als uw kozijnwerk vervangen dient te worden, zullen wij dat voor u doen. Het maakt niet uit welk type kozijnwerk u wilt, hout of kunststof kozijnen, het zal absoluut geen enkel probleem voor ons zijn!

Elektricien.

Net als het leidingwerk, moeten de elektriciteitsleidingen en -aansluitingen in uw woning naar moderne maatstaven zijn. Vooral in de wat oudere woningen komt het voor dat er stopcontacten zonder aarde zijn of een keuken die niet beschikt over een aansluiting voor een inductiekookplaat. Dit zijn geen problemen, want wij hebben de oplossingen voor u!
7Hills Renovations
© 2020 7Hills Renovations
7Hills Renovations

Kies uw taal
Choose your language

Nederlands

English

  • KvK/CoC: 71635823
  • BTW/VAT: NL858791584B01